Is het tijd om in beweging te komen en even stil te staan bij jezelf?

Ik help je graag!

Marjan Gotink Meer info

Over Marjan

Over Marjan

"In beweging" is ontstaan uit passie voor zorg en begeleiden, en wie ik ben als mens. Bekenden ervaren mij als makkelijk benaderbaar, goed in luisteren, rustig, betrouwbaar en daadkrachtig indien nodig. Ik vind het een uitdaging om samen doelen te stellen en er ook daadwerkelijk voor te gaan.
Door mijn levens-en werkervaring ben ik in staat om zonder oordeel een veilige sfeer te creeëren.

Mijn werkverleden ligt in de eerste-en tweedelijns diagnostiek. Door m'n werk in het ziekenhuis heb ik veel mooie en vaak ook minder mooie dingen meegemaakt. Hierdoor heb ik ervaren dat er niet alleen behoefte bestaat aan fysieke zorg, maar dat een luisterend oor en het alleen al iemand serieus nemen ontzettend belangrijk is.

Als opleider van studenten besefte ik pas echt hoe belangrijk het is om doelen te stellen, stappen te zetten en te reflecteren. Het is de weg naar groei, zelfkennis en zelfvertrouwen. In deze functie maakte ik kennis met coachen, training geven en intervisiebegeleiding voor studenten en professionals. Hierin heb ik me verder bijgeschoold en bekwaamd omdat ik het ontzettend mooi werk vind. Zelf ontdekken, verwonderen en ervaren is zó effectief en geeft zoveel voldoening. Echt mooi om te zien.

De link met wandelend coachen wordt gelegd na een wandeltocht van 1,5 maand. In deze periode ervoer ik wat een positief effect wandelen op je hoofd en lijf heeft. Door letterlijk in beweging te komen, komen je gedachten ook in gang. Het buiten zijn en lopen in een cadans is rustgevend en ontspannend, je komt tot nieuwe inzichten en het zet aan tot actie, je raakt in een flow.

Mijn manier van coachen en begeleiden is oplossingsgericht en stimulerend, met steeds de focus op de gewenste situatie.
Met de natuur als werkplek en inspiratiebron! De groene omgeving en lichte inspanning werken ontspannend en geven ruimte voor de mooiste ideeën. 

Samen leren, ervaren, groeien en vooral genieten, dat is mijn doel!